Interviews

Jeaninne Groothedde heeft al tien jaar haar trimsalon. Ze is er bij gekomen om een honden trimsalon te beginnen toen ze een horecabedrijf had maar ze wilde  iets nieuws erbij doen en toen dacht ze aan een dierenpension, maar dat is meestal een combinatie met een honden trimsalon. Ze heeft toen eerst 680 uur stage gelopen. Toen vijf jaar later werd het horecabedrijf verkocht, maar ze vind de trimsalon heel leuk werk dat ze de horeca in combinatie heeft gedaan met de trimsalon. Maar na vijf jaar toen het bedrijf verkocht was, was het te oud voor de dierenpension. Nu heeft ze alleen een trimsalon. Ze doet vier honden perdag en vijftien in een week. Ze vind teckels en boemers het leukst om te doen maar de afwisselend vind ze ook heel leuk bijvoorbeeld andere honden rassen. Wat haar altijd bij blijft is dat de honden eerst bang binnenkomen en vroilijk weer weg gaan! Ze heeft in totaal 2 diploma’s voor honden trimsalon en honden massage, ze heeft ook veel certifcaten gehaald. Haar trimsalon heet happydog ze is op de naam gekomen toen ze in de auto zat haha! Ze heeft één stagiere en die  wast en föhnt de honden. Ze denk dat ze haar hele leven nog haar trimsalon zal hebben met heel veel plezier! Wil je meer informatie? Kijk dan op  http://www.trimsalonhappydog.nl www.facebook.nl/happydog en haar telefoon nummer is 0575471951


Interview 2

Carolina Brusse speelde 2,5 jaar in de band Sound of The Week met vier andere bandleden, Carolina zingt, Emma van Wijngaarden op de Piano, Stan de Groote op de gitaar, Boaz Kuizenga op de basgitaar, en Len Harmsen op drums.

De band is ontstaan doordat ze apart meededen aan de Top2000 dienst in 2016, hier deden ook meerdere mensen aan mee. Dit speelde zich af in de Wijngaard in Zutphen als afsluiting van het jaar. Mensen vonden het leuk en ze gingen meer optreden. Het jaar daarna (2017) werden ze gevraagd om de Top2000 dienst te begeleiden als Sound of The Week.

Ze spelen veel pop, jazz, en funk muziek.  Ze coveren nummers van artiesten die ze cool vinden: Vulfpeck, John Mayer, Stevie Wonder en Chris Stapleton, Tedeschi Trucks Band, Paolo Medoca.

Ze zijn bezig om eigen nummers te schrijven. Ze treden op in Zutphen en omgeving, zoals cafe’s, Zutphense feestjes, en goede doelen.


Ze willen meer eigen nummers maken, ze willen bekender worden en later willen ze nog een album maken. Ze willen ook meer jammen, veel meezingers instuderen (onderschat de meezingers niet!) Dit hebben ze nodig bij hun volgende optreden.

Ze zijn aan de naam gekomen, Sound of The Week dat ze een optreden moesten voorbereiden in een week, toen heette ze the week, we merkten dat mensen dachten dat we “de Zwakken” heette, dus hebben we er Sound of The Week van gemaakt.

Ze zijn te vinden bij hun Manager: Esther Teunissen FB: @Sound of the week zutphen. E-mail: info.soundoftheweek@gmail.com tel: 06 2432 4646.

Interview 3


Coen mijnen speelt al 5 jaar in zijn band, genaamd Project Lohues. Ze waren met vijf mensen begonnen maar uiteindelijk bleven ze met 3 man over. En daar blijft het ook bij, 6 handen op 1 buik. Maar ze staan altijd open voor een gastmuziekkant! Hij vroeg aan een collega om een band te starten, hij is zelf op het idee gekomen dat hij ooit op een festival was waar Daniel Lohues speelde en the louisiana Bluesclub Band, dat vond hij hartstikke leuk! Toen hij thuis kwam heeft hij er meer over gezocht. Toen kwam hij erachter dat Daniel Lohues precies de liedjes speelde waar Coen toen tegen aan liep in het leven. Zijn hart voelde dat hij dat ook moest gaan zingen. Maar het allerleukste is natuurlijk om samen muziek te maken!! De band bestaat uit 3 man, Coen is de leadzanger speelt gitaar, de mondharmonica, gebruikt een neusfluit, doet ook basgitaar. Ze hebben een drummer die ook toetsen speelt met bepaalde nummers, nog een gitarist die ook Mandoline speelt (een klein gitaartje) en elektrische gitaar en handharmonica. Ze spelen singersongwriters liedjes maar dan in het dialect. Ze treden zo vaak mogelijk op in Café’s muziektenten en bij mensen thuis ook voor bejaarden, en evenementen zoals, Gluren bij de buren. Ze zijn te vinden op http://www.facebook.com/projectlohues op youtube staan ook nog (oude) filmpjes: https://www.youtube.com/watch?v=OD3hRQXJCMc https://www.youtube.com/user/1Muskebier.