Blog’s

Zoals jullie lazen op mijn voorpagina ga ik bloggen over wat ik leuk vind, en daar is bakken er eentje van. Ik heb bakken als hobby en ik doe het met veel plezier in me eentje of met famillie of met vriendinnen! Ik vind het heel leuk om ook voor andere mensen te bakken, zoals cupcakes taarten en koekjes. Mijn inspiratie komt uit tv programma’s en van Internet. Het belangrijkste als je gaat bakken dat je een goed recept hebt want anders lukt het niet. Wat ik zelf belangrijk vind is dat alles goed afgewogen is. Mijn specialiteiten zijn: Monchoutaart chocolade taart en kwarktaart. Als jullie tips hebben of iets leuks weten om over te bloggen mag je het mij altijd laten weten! Gr. Julia

Blog 2

In mijn eerste blog heb ik geschreven dat ik bakken super leuk vind om te doen! Wat ik ook heel erg leuk vind om te doen en wat ik al een paar keer gedaan heb is feestjes voor famillie of vriendinnen organiseren. Bijvoorbeeld een suprise feestje van me oma die in December 2018 75 is geworden, die vond het helemaal geweldig en ze was heel erg overdonderd en ze kon 1,5 uur niks zeggen haha! Voor me zus heb ik vorig jaar ook een suprise feestje samen met een vriendin georganiseerd, wat ook heel goed gelukt was. Gr Julia

Blog 3

Hey lezers dit wordt alweer mijn derde blog! Ik vind het echt heel leuk om te doen en ik had helemaal niet verwacht dat het zo goed bekeken zal worden! Ik ben 15 december 2018 samen met me vader naar de releaseparty geweest van Remix een meidenband die mee heeft gedaan aan het junior song festival. Ze hadden een kerstsingle gemaakt en toen dat uit kwam, kwamen ze met een evenement: Kerstsingle releaseparty en daarvoor kon je kaartjes kopen, dat had ik toen gedaan. Die dag dat het evenement was ben ik toen samen met me vader met de trein naar Amsterdam gegaan. Ze traden daar op je kon merchendise kopen en vragen stellen, en natuurlijk op de foto gaan en handtekeningen vragen! Ik ben zooo blij dat ik ben gegaan want het was echt super leuk!! Ik ging 19-01-18 ook nog eventjes live op instagram met de meiden en dat was ook echt heel leuk! ​

Blog 4

Ik ben zaterdag 22 september 2018 met twee vriendinnen van mij naar Tinafestival geweest. Het was echt super leuk! Tinafestival is voor tieners waar je allemaal activiteiten kan doen. Bijvoorbeeld: optredens kijken van bekende sterren, foto’s maken met youtubers, merchendise kopen en zwemmen in het tikibad. Voor mijzelf is het de derde keer dat ik ben gegaan. Die twee andere keren ben ik samen met een ander vriendin geweest wat ook echt super leuk was! Dit jaar was ook voor het eerst dat er de tina awards werden uitgereikt en je kon daar apart tickets voor bestellen en dat hebben we gedaan en we stonden vlak bij het grote podium. De podiums hebben daar ook een naam: Sterrenstage en de Glitterstage. Er waren op alle twee de podiums optredens van bekende mensen. Het is echt een aanrader om er een keer naar toe te gaan want voor jong en oud is er wat te doen. Wij hebben in iedergeval toen een super leuke dag gehad!! Als je meer informatie wil over Tinafestival en je wilt er nu misschien ook naar toe gaan? Kijk op http://www.tinafestival.nl daar staat veel meer informatie op. Gr Julia.

Blog 5

Ik heb op praktijkonderwijszutphen gezeten van 2013 tot en met 2018. Zoals je aan de naam leest is het een praktijkschool je leert er om dingen in de praktijk te doen, zoals koken technische dingen en om zelf dingen te maken. Je hebt op praktijkonderwijs zutphen 7 richtingen: Horeca Verzorging Groen Bouw Magazijn Techniek Detail. Ik vond zelf Horeca heel erg leuk om te doen en om zelf eten te koken en natuurlijk om op te eten haha, ik had ook een hele aardige horecadocent! Het is een hele leuke school voor kinderen die graag in de praktijk bezig zijn, Je gaat daarom bij praktijkonderwijszutphen in het derde jaar een richting kiezen die bij jou het beste past om stage te lopen, natuurlijk heb ik gekozen voor Horeca omdat ik echt van koken en bakken natuurlijk houd. Ik ben ook in die richting uitgestroomd naar werk en ik werk dan nu ook bij een van de leukste lunchrooms in Zutphen, Het Volkshuis. Je kan bij ons uitstromen naar verder leren of werken, ik heb zelf voor werken gekozen en daar ben ik heel blij mee! Ik heb 5 jaar geweldige tijden gehad op praktijkonderwijszutphen en vooral met me beste vrienden. Het is echt een super leuke school en een aanrader voor kinderen die graag dingen willen leren in de praktijk. Ik heb ook hele leuke dingen gedaan voor onze school, bijvoorbeeld helpen met de opendagen mee geweest met Horeca caterings wat altijd echt super leuk was! Ik ben ook vijf keer op het schoolfeest geweest met thema’s wat ook echt heel leuk was en ik ben ook heel blij dat ik bij alle 5 ben geweest! De thema’s waren op volgorde: Gala, Pyjamaparty, Black en White, Horror, Maffia. Wil je meer informatie kijk dan op http://www.praktijkonderwijszutphen.nl Gr Julia.

Blog 6

Ik ben 29 september 2018 met me beste vriendin naar DE live finale geweest van het Junior songfestival wat echt een droom was voor mij die uit kwam, en de plaats waar het was, was ook lekker dichtbij want het was in Zutphen in de Hanzehof! Ik las het op instagram dat het in Zutphen was maar ik kon het echt niet geloven aan de ene kant want ik volg het programma al 10 jaar en dat je er dan live bij kon zijn was echt super gaaf! Het was ook super leuk dat ik samen met een vriendin kon gaan en de dag dat je tickets kon bestellen had ik dat ook meten gedaan. Er deed een meidenband mee genaamd Remix een duo Max en Anne en twee solo’s acts Kiya en Anna. Het duo Max en Anne hadden gewonnen en die hebben ons land vertegenwordigd op het Internationale junior song festival in Wit Rusland en zijn voor Nederland dertiende geworden. Ik vond het echt super leuk om er een keer live bij geweest te zijn! Wil je meer informatie kijk dan op http://www.juniorsongfestival.nl. Gr Julia.

Blog 7

Ik ben 22 oktober 2017 met een vriendin naar Furtjuhlive tour in Apeldoorn geweest in het Orpheus theater. De bekende youtuber Rutger Vink ging on tour in de Herfstvakantie van 2017, met zijn 3 beste vrienden ging hij veel theaters af om het toneel onveilig te maken haha! Hij maakt youtube filmpjes over sketches, liedjes, 24furkitchen en nog veel meer. Hij brachtte zijn youtube kanaal naar het theater en in het theater stuk gebeurde dat zijn youtube kanaal was verwijderd en dat moest die met hulp van het publiek en andere bekende mensen proberen weer terug te krijgen. Ze zongen ook liedjes deden challenges en nog veel meer. Ik wist niet wat er ging gebeuren in het toneel stuk en wat ik kon verwachten, maar ik vond het echt geweldig om er naar toe te gaan met me beste vriendin! Het was echt geweldig! Ik hoop heel erg dat er een deel 2 komt van het theatertour. Het is echt een aanrader als je fan bent van Rutger om er een keer naar toe te gaan! Gr Julia.

Blog 8

Deze blog gaat over wat ik nog meer leuk vind behalve bakken en dat is dansen! Ik dans al vanaf me tiende. Ik deed Jazz en alleen nu nog Hip Hop. Woensdagavond van 19:00 tot 20:00 deed ik Jazz en dinsdag van 17:30 tot 18:30 Hip Hop! Ik dans bij DOG Baak. Ik vind het super leuk om te doen en alle 2 de groepen zijn ook varierend. We kiezen bij alle twee de groepen een nummer uit en daar maken we dan een dansje op. We hebben elk jaar een of twee keer dansuitvoering en de ene uitvoering is van DOG Baak zelf in Wichmond en de andere is de Dance Rhythm in Zutphen in de Hanzehal! Ik vind zelf Zutphen spectaculairder omdat daar de muziek veel harder is en het is gewoon veel vetter om te dansen! Ik vind Wichmond natuurlijk ook heel leuk omdat het voor onze eigen vereniging is, omdat ik natuurlijk bij twee groepen zit mag ik meedere keren optreden en dat vind ik ook super leuk om te doen! En je zal misschien wel denken dat het heel moeilijk is om al die dansjes te onthouden maar dat is voor mij niet zo haha! Wil je meer informatie weten kijk dan op: http://www.DOGBaak.nlof www.WSV-Warnsveld.nl.

Blog 9

Ik ben negen april 2017 met een vriendin naar Veed festival geweest in Amsterdam in de westergasfabriek. Je kon daar van alles doen, meet en greets met youtubers merchendise kopen en nog veel meer. Ik ben zelf met de beroemde youtubers op de foto geweest: Jade en Gina van girly’s blog, Niek Roozen en Stefania van Kisses! Je kon allemaal verschillende dingen doen op het terrein. Je had ook een silend disco en een gamehal waar je van alles kon doen. Je kon ook vragen stellen aan heel veel youtubers op een Q&A podium! ‘savonds waren er ook de Veed Awards waar je heen kon gaan maar daar moest je wel aparte tickets voor hebben. Wij waren alleen overdag gegaan! Er waren heel veel yotubers genomineerd, zoals Girly’s blog stuk tv Joy van Beautynezz en Rutger Vink. Sinds een paar jaar worden alleen de Veed awards uitgereikt en is er geen Veed festival meer, wat opzich best jammer is vind ik zelf! Je hebt met de Veed awards verschillende categorien, bijvoorbeeld beste mannelijke youtuber beste nieuwkomer en beste youtube channel!.

Blog 10

Jaaa, dit is alweer mijn tiende blog en deze gaat over een van mijn favoriete vakantiebestemmingen en dat is Terschelling. Ik kom al mijn hele leven op het eiland Terschelling en dat komt omdat mijn opa en oma daar een huisje hadden. We komen er altijd met heel veel plezier op het eiland en het voelt voor ons altijd thuiskomen. Je rijd eerst naar Harlingen en vanuit Harlingen vertrekt een boot naar Terschelling, je hebt twee verschillende boten een langzame en een snelle boot, maar wij gaan altijd met de langzame omdat de auto ook dan mee kan. Je hebt van alles op terschelling voor jong en oud. Wij hebben tradities die wij altijd doen als we op het eiland zijn en dat is: De koffiemolen, De Walvis waar je lekker kan lunchen, De Mexicaan waar je heerlijk kan avond eten, en naar het strand, en naar het Zee Aqarium. En we gaan ook vaak naar Midsland dat is een dorpje op Terschelling waar je kan shoppen enzo. Ik ben in 2018 samen met een van me lieve vriendinnetjes en mijn moeder een vriendin van me zus en me zus en me schoonzus naar Terschelling geweest en dat was echt super leuk om ook aan Bente alles te laten zien wat wij er normaal doen! We huren ook altijd tandams dat is een fiets voor 2 personen en dat vind ik altijd super leuk! Terschelling blijft voor ons altijd een top eiland!  

Blog 11

Ik ben in de zomervakantie van 2018 voor me verjaardag naar Amsterdam geweest samen met me moeder en een vriendin van mij, dat was echt super leuk!! We zijn er met de trein heen gegaan en toen zijn we eerst naar de Starbucks geweest. Daarna zijn we naar madame tussauds geweest.Madame tussauds is een wassenbeelden museaum met allemaal bekende nederlanders! Van Justin bieber tot Dj Tiesto. Het is zeker een aanrader om er naar toe te gaan! We zijn daarna wezen lunchen. Toen we klaar waren met lunchen zijn we naar de kalverstraat gegaan en toen zijn we lekker wezen shoppen! Toen we klaar waren hebben we de trein terug genomen naar Zutphen en toen zijn we nog even lekker naar de mac geweest! Het was toen een super leuke dag met mooi weer! Gr Julia

Blog 12

Deze blog gaat over mijn werk. Ik werk 4 dagen bij Het Volkshuis in Zutphen. Het is een lunchroom die dinsdag tot en met zondag geopend is van 9:00 tot 17:00. Het is super leuk om er te werken en het is gevariereerd. Ik ben er zelf begonnen met stage en toen uitgestroomd via mijn school naar werk. Je krijgt de kans om de keuken te leren en daarna bediening. Ik heb zelf aan het begin van mijn stage de eerste 6 weken in de keuken gestaan en 6 weken bediening en toen heb ik besloten dat ik heel graag de bediening in wou, omdat ik het heel leuk vind om in contact te komen met gasten en dat heb je in de keuken niet. We werken er ongeveer met 40 mensen verdeeld over 6 dagen. We hebben ook ongeveer 8 weekendkrachten en die werken alleen in het weekend! We hebben ook elk jaar een personeelsuitje wat ook super leuk is! Ik heb het in 2018 voor het eerst meegemaakt en toen zijn we naar Walibi geweest en daarna zijn we wezen wokken! We hadden toen niet heel erg mooi weer helaas, maar het was wel een hele leuke dag! We hebben hele aardige colleg’s en leidinggevende die echt voor je klaar staan als het nodig is! Je krijgt als medewerker ook de ruimte om dingen te leren, zoals kassa leren en leren bestellingen opnemen.  We vieren ook een keer in het jaar sinterkerst, sinterklaas en kerst in een en dat is ook altijd heel gezellig met iedereen!! Wil je meer informatie kijk dan op de facebookpagina van het Volkshuis. Gr Julia.

Blog 13

Deze blog gaat over vakantiebestemmingen. Ik ben zelf al naar veel vakantiebestemmingen geweest, onder andere in Frankrijk Italie Duitsland en Terschelling en Texel! Dit zijn mijn favorieten omdat het hele leuke bestemmingen zijn en bijna altijd met mooi weer! We zijn in Frankrijk al meedere keren al geweest op verschillende plaatsen, Italie een keer en Duitsland ook een keer, op Terschelling kom ik al me hele leven en op Texel ben ik ook vaak geweest! Het is altijd super leuk om ook naar het buitenland te gaan want dan zie je totaal andere dingen en vooral natuur wat je in Nederland niet hebt. Het eten in het buitenland is ook heel lekker! Het is ook heel fijn en leuk dat het heel vaak lekker weer is en het strand is ook altijd heel leuk en mooi! Deze blog is wat korter maar weet jij nog leuke onderwerpen laat het me weten! Gr Julia.

Blog 14

Deze blog gaat over de seizoenen. We hebben natuurlijk 4 seizoenen: Zomer Lente Herfst en de Winter. Ik ben zelf helemaal gek op de zomer! Lekker warm in de zon zitten op terrasjes zitten lekker ijs eten en naar het strand gaan bijvoorbeeld! Ik ben zelf ook altijd in de zomer jarig en dat is natuurlijk altijd leuk en fijn want dan weet je dat je bijna altijd mooi weer hebt! Ik vind het zelf altijd heel fijn en leuk in de zomer, altijd vrolijke mensen vooral lekker weer en dat je gewoon zonder jas en met een shirtje en korte broek naar buiten kan en lekker barbequen! De winter vind ik zelf en vooral denk ik de meeste mensen minder leuk!? Altijd koud, sneeuw en gladheid vooral als je de weg op moet! Lente is ook een heerlijk seizoen met warmere tempraturen dan in de winter en als dan de zon er ook nog bij schijnt is het heerlijk!

Tips om te doen in de seizoenen:

1. Zomer: zwemmen, terrasjes pakken, barbequen.

2 Winter: warme chocolade melk drinken, bakken, meer binnen activiteiten verzinnen.

3 Herfst: vliegeren, bos wandeling, knutselen.

4 Lente: wandelen,  buiten activiteiten verzinnen, meer de natuur in.

Gr Julia.

Blog 15

Ik ben in 2016 met alle derde jaars  van mijn school naar Straatsburg en Europapark geweest! We moesten eerst verzamelen op school en toen gingen we met z’n alle in de bus onderweg naar Straatsburg naar een hotel waar we verbleven en we hebben ook nog savonds een boottocht gemaakt. De volgende ochtend moesten we vroeg opstaan om te ontbijten en ons klaar te maken en onze spullen te pakken. Toen iedereen klaar was gingen we met de bus onderweg naar Europapark dat was gelukkig maar een uurtje rijden. Toen we eenmaal in het park aan kwamen mochten we gelukkig lekker vrij rond lopen! Europapark is een heel groot park met allemaal verschillende wereld delen met actracties en eet tentjes en souvenier winkeltjes. Het was super leuk en vooral met je beste vrienden twee dagen in het buitenland te zijn met school dan haha! Ik heb veel in Europapark gezien maar nog lang niet alles wan het is echt heel groot!

Gr Julia.

Blog 16

 

 Deze blog gaat over mij zelf. Ik ben Julia ik ben 19 jaar. Ik ben geboren op 19 augustus 2000 in Dordrecht. Ik heb een broer van 22 en ik heb een zus van 20, en een vader en een moeder. Mijn hobby’s zijn dansen en bakken, ik doe het allebei met heel veel plezier! Ik werk 4 dagen in de week in een lunchroom in Zutphen met heel veel plezier! Ik ben begonnen met bloggen op 15 januari 2019, omdat ik het heel leuk vind om leuke dingen te delen met mijn lezers qua evenementen of hobby’s wat ik doe en dat ik dat super leuk vind! Ik kom me hele leven dat ik dat me kan herinneren op Terschelling en dat is altijd voor ons thuiskomen! Ik vind het ook heel leuk om mensen te interviewen over hun hobby! Vind jij het leuk om over jou hobby te vertellen? Laat het me weten en dan kan ik jou misschien wel interviewen?. Laat zeker ook een leuke reactie achter!

Gr Julia.

Blog 17

Ik ben 6 mei 2019 met mijn werk naar het Dolfinarium geweest. We reden om 9:15 weg. Toen we daar aankwamen kregen we koffie/thee met een muffin. We kregen met z’n alle een rondleiding door het Dolfinarium! We waren bij de Dolfijnen geweest, bij de zeeleeuwen, en bij de zeehonden. Het was echt een super leuke rondleiding! Toen was het 12:00 en toen gingen we met z’n alle naar de Dolfijnen show kijken wat echt super leuk was en indrukwekkend! Zeker een aanrader als je ooit naar het Dolfinarium gaat! Toen de show klaar was gingen we met z’n alle een patatje eten en wat drinken, na het eten ging iedereen zelf het park ontdekken. We hebben in totaal 4 shows gezien en ze waren allemaal super leuk! Maar mijn favoriet was toch echt wel de Dolfijnenshow!! We reden om 17:15 weg uit Harderwijk en we waren om 18:15 weer in Zutphen. Toen we in Zutphen waren gingen we met z’n alle lekker eten bij Vaticano! We kregen daar pizza en pasta wat echt super lekker was, en het was super leuk en gezellig met iedereen! Toen ik thuis kwam was ik best moe na een hele leuke geslaagde dag!

Weekblog 1

Ik ben 22 mei naar de opnamens van dance dance dance geweest samen met een van me beste vriendinnen en haar ouders wat echt fantastisch was! Alleen duurde soms best lang tussen de opnamens door dat ze decorstukken klaar moesten leggen, maar ondanks dat was het super leuk! We waren om half 1 ‘snachts terug dat was wel even pittig want me wekker ging de volgende dag om 7:30, maar het was zeker de moeite waard! Toen ging ik vrijdag 24 mei met iemand die ik ken shoppen in Arnhem wat ook heel leuk was, leuke dingen gekocht lekker taartje gegeten en geluncht. Toen moest ik die zaterdag werken. En zondag 26 mei had ik uitvoering van dansen wat ook super leuk was en goed ging! Gr Julia

Blog 18

Deze blog gaat over winkels. Ik ga best vaak winkels in vooral in Zutphen. Ik kom ook regelmatig in Arnhem of in Doetinchem. Ik ben ook een keer in Deventer geweest. Als ik bijvoorbeeld Zutphen vergelijk want daar kom ik het meest, en je komt dan bijvoorbeeld in Arnhem dan is het wel heel anders en ook wel eens groter dan bijvoorbeeld in Zutphen. Je hebt in andere winkels als je Zutphen vergelijkt heb je wel veel meer keus en ook vaak andere dingen en dat vind ik altijd super leuk! Mijn favorieten winkels waar ik aan de ene kant niet zovaak kom zijn: Primarkt Zara Bershka New Yorker en de H&M en de Coolcat waar ik de afgelopen keer ben geweest heb ik twee hele leuke dingen gehaald, een glitter jasje en een shirt met Power woman er op, maar nu bestaat de Coolcat helaas niet meer. Waar ik meestal zelf het meest kom is bij de H&M in Zutphen en bijvoorbeeld in andere winkels bijvoorbeeld in Arnhem is altijd de Primarkt! En nog andere winkels. Gr Julia.

Afbeeldingsresultaat voor shopaholic

Blog 19

Ik ben donderdag 27 Juni naar een meet en greet geweest van een paar acteurs die in de film van Brugklas de tijd van mijn leven speelde, in de Mediamarkt, ik ben samen met een vriendin en haar zusje geweest. Ik moest die dag eerst werken tot 16:45 en toen zijn we met de trein naar Apeldoorn gegaan. We gingen toen eerst naar de Burgerking want die zat er naast. Toen gingen we naar de rij toe waar de meet en greet was en we moesten 1,5 uur tot 1 uur en 45 minuten wachten het duurde best lang maar het was zeker de moeite waard! Daarna gingen we nog een ijsje eten bij de Burgerking en toen gingen we weer met de trein naar huis. Gr Julia

Blog 20

Ik ben 12 t/m 14 juli 2019 met me beste vriendin een weekendje weg geweest! We gingen ’s ochtends weg met de trein naar Amsterdam om eerst in te checken in ons Hotel, we sliepen vlak bij Schiphol. Toen we ingecheckt hadden gingen we de hotel kamer bekijken het zag er goed uit, en toen gingen we onze spullen weg brengen en daarna zijn we naar Amsterdam Centraal gegaan, waar we lekker gingen lunchen en shoppen en avond eten. De volgende dag zijn we eerst naar Haarlem geweest hebben we daar ook lekker geshopt en een broodje gegeten, toen zijn we met de trein naar Zandvoort gegaan wat ook heel leuk was en daar hebben we avond gegeten. De laatste dag zijn we ’s ochtends toen we wakker werden en klaargemaakt waren zijn we weer terug naar Zutphen gegaan. We zijn eerst bij me beste vriendin geweest om daar te chillen en toen zijn we ’s avonds naar de film geweest naar 100% Coco New York wat een hele leuke film was, en daarna zijn we nog uit eten geweest! Het was een super leuk weekendje en zeker voor herhaling vatbaar! Gr Julia.

Blog 21

Hey hey dit is nu even mijn laatste blog want ik ga bijna op vakantie. Ik ga als ik terug kom van vakantie een hele blog van de vakantie maken. Maar deze blog gaat over Zutphen. Zutphen is een stad waar je onder andere lekker kan shoppen eten en leuke activiteiten kan doen! Zelf werk ik ook in Zutphen (zie een paar blogs verder). Ik vind Zutphen een leuke stad om te shoppen en te eten en ik ben ook een paar jaar geleden met me moeder met de fluisterboot mee geweest in Zutphen wat ook een aanrader is, want dan zie je de stad van een andere kant. Je hebt verschillende activiteiten zoals: Kermis Zutphen, bokbierdag Zutphense zomerfeesten. Je hebt ook meerdere museaum’s en een bioscoop en nog meer in Zutphen.
Gr Julia.


Blog 22
Hey hey, daar ben ik weer! Deze blog gaat over mijn vakantie in 2019 waar ik ben geweest. ik ben 14 tot en met 28 augustus op vakantie geweest naar Frankrijk! We zijn eerst naar het Noorden geweest naar Beaune daar bleven we twee dagen, toen waren we naar Leucate plage geweest, daar waren we een week. We hebben in Leucate plage ook stadjes bezocht zoals: Toulose en Carcasonne, het waren mooie en leuke stadjes. We zaten ook vlak bij het strand en daar hebben we veel ingezwommen en het was super lekker in de zee! De laatste dag in Leucate plage gingen we ook naar een Zwempark en dat was echt heel leuk met leuke glijbanen waar je bijvoorbeeld met een mat er van af moest en dat was echt leuk want dan ging je lekker hard haha!. Toen de volgende dag reden we naar Bourges en daar gingen we naar een vijf sterren camping toe en dat was echt de leukste camping vond ik met een leuk zwemparkje en de camping zat aan een meertje, en we hadden ook hele goeie wifi haha!. Daar bleven een paar dagen ook,en toen gingen we in plaats van woensdag overdag dinsdagavond al naar huis rijden. We zouden tussen 3 en half 4 thuis zijn maar dat werd helaas 8:35 ‘sochtends omdat we auto pech hadden in België en toen had me vader de wegenwacht gebeld maar die kwam niet en dat duurde heel lang, toen was die der om 5:20 en we reden toen pas om 6:00 ’s ochtends pas weg.
Als jullie onderwerpen weten voor me blogs? laat het me dan even weten, ook voor interviews!

Blog 23

Ik ben 22 september met me beste vriendin naar Tinafestival geweest, dat was super leuk!! We gingen met de trein vanaf Zutphen naar Apeldoorn en toen van Apeldoorn nar Den haag Centraal. We hebben daar toen een pendelbus gepakt die naar Wassenaar Duinrell ging. We waren daar om 10:40. Toen gingen we het park in en toen kwamen we als eerst bij de Glitterstage en daar waren de Bellinga’s. Daarna zijn we verder het park ingegaan en zijn we eerst naar het shopgedeelte gegaan waar ik een Retour Jeans riem heb gehaald en een shirt van Sterre koning maar dat was op een andere gedeelte van het park. We kregen ook nog een paar dingen gratis. zoals een popsocket twee armbandjes en nog een paar dingetjes. Ze hadden ook een signeertent en daar kwamen ook regelmatig bekende mensen waar ik onder andere met Remix en Kaj van der voort op de foto ben geweest. En bij de stand van Sterre gaf ze ook nog een signeersessie dus ik ben ook nog met Sterre op de foto geweest, en ook met Anna van het junior songfestival! We hebben ook optredens gezien van verschillende bekende mensen op het Sterrenstage podium! We hebben ook een mini fotoshoot gedaan bij de stand van Picture people in een ballenbak en dat was leuk en grappig haha! Toen we alles gezien hadden zijn we wezen avond eten en gingen we om 18:30 het park uit en toen hebben we de pendelbus genomen naar Den haag centraal en toen zijn we weer naar huis gegaan! Het was een hele leuke dag!

Blog 24

Ik ben 28 september voor de tweede keer naar de finale van het Junior songfestival geweest in Zutphen. Het was super leuk! Je moest er om 18:30 zijn en een uur later begon het. Aan het begin moest je even wachten en toen kon je de zaal in. Voor dat het begon kwam eerst het Jeugdjournaal en toen moesten we helemaal uit ons dak gaan haha en ook toen de finale begon! Moves was mijn favoriet maar uit eindelijk had Matheu gewonnen maar eigenlijk vond ik iedereen goed! Aan het einde van de show was ik een beetje schoor maar het was zeker de moeite waard om te gaan, wel in me eentje maar dat maakt me helemaal niks uit want het was super leuk!!
Gr Julia

Blog 25
Hey hey, deze blog gaat over mijn woonplaats: Baak. Ik woon al 18 jaar in Baak, met veel plezier. Baak is een klein dorpje tussen Doetinchem en Zutphen. We hebben verschillende verenigingen, zoals: DOG Baak, kermis Oranje Stichting Baak en Mooi Baak. We hebben ook verschillende activiteiten zoals: Kermis, Openluchtspel, Natering Baakse kermis. We hebben ook een klein monument in Baak wat aan de grote weg ligt en dat is een trammonument. We hebben twee cafe’s: Het Wapen van Baak en Herfkens. We hebben ook De Sint Martinuskerk, is een rooms-katholieke kerk in de Nederlandse plaats Baak. De neogotische kerk is gebouwd in de jaren 1890 – 1891 naar ontwerp van Alfred Tepe en werd mogelijk gemaakt door een schenking van Ernestus Georgius van Middachten. … De kerk is in 1976 aangewezen als rijksmonument. We hebben ook de Helmich Route met verschillende kilometers. als je sommige routes loopt kom je ook uit bij het Hertenbos en daar staat bijvoorbeeld een kabelbaan en ook andere kinderactiviteiten om te doen.
Gr Julia.

Blog 26

Ik heb meegedaan aan De Revue Jong Gelre Vorden-Warnsveld 2019. Hun organiseren 1 keer in het jaar een toneelstuk op met zang dans en toneel. Ik heb meegedaan met 3 vriendinnen en nog een iemand met het onderdeel dans. We zijn in september begonnen met oefenen met 2 dansen en we hadden maar 11 lessen in totaal. We hebben de dansen best snel al af gekregen in 3/4 lessen per dans. We hadden 6 en 8 november de generales en 9 en 16 november hadden we de uitvoeringen waar ongeveer 200 man per avond kwamen. Dat was heel leuk want we gingen op een echt podium dansen en dat was super leuk! We kregen ook schmink op en glitters. Ik vond het heel leuk dat mensen ook mee gingen klappen met de laatste dans! We danste op: The Blues Brothers Shake a Tail Feather en Aretha Franklin Think. Het was een leuk toneel stuk, het ging over Spang dat was een band van vroeger die uit elkaar gingen maar die gingen ze weer op sporen en toen aan het eind van het toneel stuk waren ze bij elkaar en tussen door kwamen nog andere scenes.

Blog 27

Eindelijk weer een blog na een lange tijd! Deze blog gaat over Sinterkerst bij mij op het werk. We hebben 11 december bij mij op werk Sinterkerst gehad. Ik ging samen met een paar andere colleg’s/vriendinnen een dansje doen die we hadden geoefend, op het nummer: De zak van sinterklaas, het ging heel goed en het was heel leuk en gezellig!! We hebben lekker gegeten en gedronken en gekletst haha! We kregen ook een kerstpakket met leuke spulletjes er in zoals: een stappenteller horloge gekleurde lichtjes en handschoenen. We hadden ook heel lekker eten zoals, spareribs salade schnitzel enzo. Was een leuke dag! Gr Julia.

Afbeeldingsresultaat voor sinterkerst

Hey hey, dit is mijn laatste blog in 2019. Ik ga zeker in 2020 door bloggen! Als jullie leuke ideeën hebben hoor ik dat graag. 2019 is super snel gegaan met super leuke dingen, zoals: Dance Dance Dance, Tinadag, live finale Juniorsongfestival weekendje weg met me beste vriendin en optreden Revue! Ik heb dit jaar ook weer hele aardige mensen ontmoet. Ik heb aantal dingen ook al staan in 2020 waar ik heel veel zin in heb! Zoals: Furtjuhlive!!! 2019 was een super leuk jaar! Laat 2020 maar komen!

Afbeeldingsresultaat voor vuurwerk

Hey hey, deze blog gaat over Furtjuhlive 2. Ik ben samen met een vriendin naar Furtjuhlive 2 geweest wat super leuk was! We waren eind van de ochtend in Utrecht en toen gingen we eerst lunchen en toen een paar winkels in. We waren om 14:00 in het Beatrix theater waar de show was. We moesten daar even wachten tot we naar binnen konden maar toen we binnen waren zag het er heel leuk uit. De show was zelf ook heel gaaf met leuke challenges en liedjes enzo! Na 1,5 uur toen de show klaar was gingen we naar de mac en toen naar naar mij huis waar we ook nog gingen logeren en de volgende dag gingen we naar de grote slijm film wat ook heel leuk was! Of te wel helemaal geslaagd! Gr Julia.

hey hey, hier weer een blog na een hele lange tijd. Deze blog gaat over Sterre koning. Ik ben sinds 2016 heel erg fan van haar. In 2016 heeft ze met de popgroep kisses meegedaan aan het Junior songfestival. Ze mocht ook optreden toen in Malta. Sinds die tijd ben ik haar blijven volgen, ze is zoo ontzettend gegroeid in alles wat ze doet en dat is heel leuk om terug te zien! ik heb ook samen met een vriendin een fan account voor haar! (sterrefansofficial) Ze kan super goed zingen dansen en acteren en presenteren! En het is ook heel leuk om te zien dat ze nu met youtube bezig is. Ik heb Sterre al een aantal keren ontmoet. Zoals: in Zutphen en op de tina dagen en het is ook heel leuk dat ze me nu herkend van meet en greets. Ik heb ook 2x samen met een vriendin post naar haar gestuurd en 1 van die dingen had ze ook in haat instastory gezet wat super leuk was! Sterre is ook super lief en aardig voor haar fans. ik ben ook een paar keer live op insta met der geweest en dat was echt heel leuk! Gr Julia.